Kissanristiäiset ja Leijonajuhlat

IMG_0727 IMG_0726 Kaikenlaisissa juhlissa sitä on tullut istuttua, mutta kissanrisiäisissä en ole koskaan ennen ollut. Kissamme sai tänään virallisen kasteen ja nimen Coco Nordin. Cocon juttuja voi seurata Instagramissa tunnisteella #cocothecat. Joudun jatkuvasti pidättelemään, etten postaisi liikaa kuvia kissasta. Ja kyllä Kotitalouskriisikin pyrkii olemaan vielä äitiys- ja kulutuskriittinen blogi, eikä kissablogi. Antakaa anteeksi alkuhuuma!
Tänään kutsuimme ystäviä kylään. Suuri osa vieraista oli kyllä flunssan kourissa, eikä päässyt paikalle. Jopa itse 5-vuotias sylikummi oli estynyt ei-vakavan sairauden vuoksi. Hänelle säästimme kyllä palan kakkua.
Täytyykin koputtaa puuta, sillä olemme olleet niin terveitä. Kirjoitan pian flunssantorjuntavinkeistäni! Onneksi sairastuneiden tilalle tuli kuokkavieraita. Ristiäisten virallinen protokolla ei häiriintynyt, vaikkei nuorin kuokkavieras edes peittänyt päätään imiessään raakaa rintamaitoa.
Raakoja olivat myös kaikki tarjotut kakut, jotka ihana Anna teki meille lahjaksi. Kissakuvien lisäksi kuolaan Instagramissa raakakakkuja. Raaka sopii hyvin kissanristiäisten teemaan, sillä tarkoitus olisi tutustua kissojen raakaruokailuun eli barffaukseen. Kaikkea sitä oppii!
IMG_0655IMG_0707
Kissanristiäiset vaihtuivat lennosta astetta suurempien kissaeläinten kultajuhlaan. Nuoret leijonat niin ansaitsivat kultansa! Juhlavieraat huokailivat nuorten astellessa lavalle.
Pakko laittaa vielä kerran kullan kunniaksi tämä virallinen kisabiisi:

Huomenna taas arki. Ei sitä voi ennen lasten saamista arvatakaan, miten onnellinen voi olla arjen alkaessa.

15 Comments

 1. Nimetön
  6.1.2016

  Meillä barffaafa koira. Uskomattoman kätevää!

  Vastaa
 2. venla
  6.1.2016

  Mua nauratti ilmaisu ”äitiys- ja kulutuskriittinen blogi”. Miten ollaan äitiyskriittisiä? Sanomalla, että on epäekologinen teko synnyttää lapsi tähän maailmaan? Mut mainitaan nyt erikseen, että ymmärsin kyllä, mitä ko. ilmaisulla oikeasti taidettiin tarkoittaa, ja että en ota asiakseni pahoittaa mieltäni ihan helposti. 😉
  Mutta kommenttina postaukseen: on olemassa meitä, joille ei maailmassa koskaan ole liikaa kivoja eläinkuvia! Myös kissanne ilme tossa sylikuvassa on mainio, ihan kuin tyyppi ihmettelis et herranjestas voittiko Suomi ihan vallan kultaa?! Myös flunssantorjuntavinkkipostausta jään odottamaan innolla, oon tainnut älyttömällä tuurilla välttyä… Vielä…

  Vastaa
  1. Maria
   6.1.2016

   Hah, en piruuttanikaan korjaa tätä ajatusvirhettä!
   Jes. Lupa kissakuville annettu!

   Vastaa
 3. Kaiku
  6.1.2016

  Tuo teidän pöytäliina näyttää ihan kuplamuovilta kuvassa! 😀

  Vastaa
  1. Maria
   6.1.2016

   Hah! Se on mun isoäidin ostama. Ollut käytössä 60 vuotta!!! Isoäitini osti tuliaiseksi Kanarialta.

   Vastaa
 4. Katri
  6.1.2016

  Hei mitkä nuo lamput on? Hienot!

  Vastaa
  1. Maria
   6.1.2016

   Lamput on täältä: http://home.andbros.fi/PRODUCTS

   Vastaa
 5. Marjushka
  9.1.2016

  Kaikki aiheet kelpaavat ainakin tänne ja odotan niitä aina innolla.
  Jatka samaan malliin, OIKEIN IHANAA ALKAVAA UUTTA VUOTTA KOKO PERHEELLE!!

  Vastaa
  1. Maria
   9.1.2016

   Kiva kuulla. Samoin, ihanaa 2016!

   Vastaa
 6. Hertta
  9.1.2016

  Vois sitä kunnollinen kakkulapio olla.

  Vastaa
  1. Maria
   9.1.2016

   Hah, kyllä siinä onkin ihan kunnollinen. Toinen kakku oli vaan vielä niin kylmä, että ei meinannut lapio purra. Jouduttiin ottamaan vähän järeämpi keino.

   Vastaa
 7. Ansku
  11.1.2016

  Heippa!
  Olen lueskellut blogiasi silloin tällöin (vaikkei lapsia olekaan) ja nyt koin pakottavan tarpeen kommentoida tuota barffaus-asiaa. Suosittelen liittymään esim facebookin kissojen raakaruokinta -ryhmään lisävinkkien saamiseksi, mutta missään nimessä ei kannata kissalle syöttää tuon linkkaamasi sivuston ohjeistamaa 60-70% lihaisia luita (vaan ennemminkin ihan ehtaa lihaa) ettei kohta ole vieraana suolitukos. En halua tällä kommentilla pelotella, mutta kannattaa tutustua hieman aiheeseen kuitenkin lisää 🙂 p.s. Raakaruokinta on eri asia kuin barffaus.

  Vastaa
  1. Maria
   13.1.2016

   Kiitos, pitääpä tutustua tarkemmin!

   Vastaa
 8. […] olimme matkoilla äitini kävi hoitamassa Cocoa. Onneksi lasten kuusivuotias kaveri eli Cocon sylikummi, kävi äitinsä kanssa leikittämässä äkillistä yksinäisyyttä ihmettelevää kissaamme. […]

  Vastaa
 9. […] Yksi todella helppo, nopea ja herkullinen vaihtoehto on ihanan Annan kehittämä vegaaninen, gluteeniton ja maidoton mustikka-valkosuklaakakku. Viimeksi söimme Annan loihtiman kakun Coco-kissamme ristiäisissä. […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top