Viisi kysymystä

IMG_2195 2
1. Lempiväri sisustuksessa?
Tästä kysymyksestä pitää kirjoittaa kokonainen juttu! Pidän kaikista väreistä, paitsi pääväreistä: punaisesta, keltaisesta ja sinisestä. Perusvärit on liian teoreettisia. Kaikkien värieni pitää olla murrettuja tai taitettuja. Printtejä, varsinkin isoja, vihaan.
2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille?
Eero Aarnion Puppy! Siis kuinka alikehittynyt design-taju on ihmisellä, joka tähän hurahtaa. Sanoinpa tuhmasti. Anteeksi, mutta kansan muotoilutietämystä olisi kehitettävä. Pentu näyttää siltä, että olisi truutattu viivoja CADilla ja sitten annettu niille paksuus. Suunnitteluväline näyttää ohjanneen muotoilua, ei käyttötarkoitus. Ja mikä se on? No Puppy on jonkinsortin statussymboli-leikkiväline-istuin. Mutta kun lapsi istuu koiran selkään, pyörähtää siitä helposti lattialle. Jaloilla ei saa otetta Puppyn ohuen muodottomasta vartalosta. Entä tasapaino, kun lapsi nojaa eteenpän, puppy keikkaa kuonolleen.
3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?
Katson nyt puolison seurana toisen kerran House of Cardsia. Itse ahmin molemmat tuotantokaudet heti ilmestymisviikolla. Claire Underwood on suosikkini. Muuten katson aika vähän telkkaria. Paitsi tietenkin lastenohjelmia sivusilmällä. Katti Matikainen on hurmaava.
4. Suosikki leivonnassa?
Leivon aika harvoin, viimeksi taisin tehdä lettuja. Onko se leivontaa?  Uusin suosikkini on Gluteeniton maailma luomu brownies. En ole ennen käyttänyt sellaisia sekoita pussista ja paista -leivonnaisia. Olen aina ajatellut, että ne on teollista mössöä. Mutta tämä on 100% luomua sekä gluteeniton. Voin sijasta olen laittanut kookosöljyä ja raastoin sekaan hieman sitruunankuorta. Taivaallista.
5. Viisi suosikkiblogia?
Vähän noloa myöntää, mutta luen tosi vähän blogeja ja vielä vähemmän äitiysblogeja. Mutta näitä käyn aina silloin tällöin kurkkimassa:

 • Kasper Diem – työkalu elämänhallintaan. Kasperilla onkin juuri nyt blogihaaste ilmoilla! Kuka tarttuu?
 • Arkkivahti – Kollegani Tarja Nurmen arkkitehtuuritykitys. Hyviä näkökulmia arkkitehtuuriin ja kaupunkiin.
 • Kritiikkiblogi – myös arkkitehdin pitämä blogi. Tämä oli parasta ajanvietettä Marimekko-kohun aikaan. Päivittyy harvoin.
 • Rachel Khoo – Pieni keittiö Pariisissa -ohjelman juontajan blogi, jossa on ruokaa ja kauneutta. Rachel tekee ihania kuvituksia. Samaistun hieman…
 • Leluteekki on blogi, jonka pitäjän näen lähes päivittäin.

Sain siis viisi kysymystä Mamma rimpuilee -blogista.
kuva 3 kopio 3Käytiinpä alkuviikosta isoisän luona Tallinnassa! Poika paljastui arkkitehtuurifriikiksi. Kuljettiin koko päivä vanhaa kaupunkia tutkien. Siistiä!
 

5 Comments

 1. rosa
  28.3.2014

  Olen niin samaa mieltä tosta puppysta! En tajua sen ”hienoutta” ollenkaan!

  Vastaa
 2. aaa
  28.3.2014

  Täällä myös yksi Puppy-antifani.. En ymmärrä. Pahinta on, että kaikilla tuntemillani ihmisillä joilla se on, se tuntuu olevan lähinnä statussymbolina.

  Vastaa
 3. Mammara
  30.3.2014

  Mä mietin Puppyn ja Lokin välillä, mutta en uskaltanut laittaa Puppya 😀 Sä oot paljon rohkeempi.

  Vastaa
  1. maria
   30.3.2014

   Hih! Olisin laittanut myös Lokin, mut sä veit sen jo. Menetinköhän nyt paljonkin lukijoita, kun arvostelin Puppya?

   Vastaa
 4. Jee, päihitin Puppyn, tämän voi varmaan jo laittaa cv:n jatkoksi. 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top