Gymillä lantionpohjalihakset punnitaan

Iik. Se sisältyy sanaan L-IIK-UNTA. En tykkää liikunnasta.
Pidän vain kaikesta hauskasta.1A1C8245
Sanotaan, että sinäinen kauneus on tärkeintä. Eipä tarvitse olla supertimmi tai -haba, kunhan muistaa pitää lantionpohjalihaksensa kunnossa. Tai ei niitä lihaksia mikään pakko ole huoltaa. Mutta kun paketti on timmi sisältä, elämästä saattaa nauttia vähän enemmän… Ja hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset ehkäisevät selkävaivojakin.
Meidän lapset ovat aloittaneet Gymi-uransa jo vatsassani. Olen varmaan näyttänyt superpallolta hyppiessäni trampoliinillä raskausmahani kanssa.
Molemmilla kerroilla heti synnytyksen tai sektion jälkeisen liikuntakiellon päätyttyä, olen myös mennyt pomppimaan. Trampalla saa hyvän käsityksen lantionpohjalihasten kunnosta. Tuntuuko että pissa tulee housuun? Siinä tapauksessa lisää treeniä heti! (Tikahdun nauruun tuosta mansikka-kohdasta. Tämä on hyvää naurulihastreeniä myös.)
1A1C8211
Meidän lemppari on Gymi Club-kerho, jossa pääsee harjoittelemaan ilman ohjausta. Lapset menevät omia ratojaan, ja minä temmellän myös. Ra-kas-tan kaikenlaista temppuilua. Pompin, roikun, teen voltteja ja sen sellaista (tämä piirre minussa on jäänne telineivoimistelu ja lumilautailuharrastuksistani).
Clubin lisäksi yritämme joka viikko ehtiä Vinkki-tunnille. Tunnit sisältävät monipuolisia motoriikkaa kehittäviä, ohjattuja harjoitteita telineillä ja ilman. Koska kaksivuotiaan kanssa aikuisen pitää mennä tunnilla mukana, voi tunnista ottaa kaiken hyödyn myös itselleen. Teen tunneilla kaikki samat temput kuin lapsetkin, paitsi että täysillä! (Ja samalla salaa lantionpohjalihaksia treenaten)
1A1C8241
Koululaisille Gymillä on lisäksi eri lajeja sekä iltapäiväkerho. Ikinuorille on myös tunteja. Tässä kirjoitukseni Power-treenitunnista. Nämä tunnit ovat vain aikuisille.
Gymi tarjoaa kymmenen lahjakorttia kokeilutunnille (arvo 20€). Arvontaan voi osallistua tykkäämällä Kotitalouskriisin Facebook-sivua ja siellä olevaa tähän kirjoitukseen linkattua juttua.
Osallistua voi 16.3. asti.
Pahoittelut kaikille, en ole juuri nyt kirjoittajana parhaimmillani. Viimeinen vuorokausi on mennyt lapsiperheiden vitsauksista pahimpien parissa. Ette halua tietää enempää.
Ensi viikolla uusi yritys.
Ai, ja megaonnittelut Enni Rukajärvelle! Niin hienoa!
Kuvat: Tuula Ylikorpi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top