Lento-look

DSCF9523
Minulla on matkakuume, joka oireilee niin, että valmistaudun lähtöön viikon. Olen ollut aamusta asti pakattuna, vaikka lentomme nousee vasta iltapäivällä.
Jotain kuitenkin unohdin. Tajusin vasta eilen, etten voi pukea lapsille toppatakkeja Espanjaan. Lennämme Barcelonaan, ja sieltä matkaamme junalla etelään. Tällä hetkellä sää näyttää oikein lupaavalta… Kevättakit tarvitaan.
Kyselin syksyllä teiltä, mistä löytäisin lapsille PCF-vapaita ulkovaatteita. En kestä ajatusta, että pestessäni lasten ulkovaatteita, myrkytän Itämerta. Perfluoratut yhdisteet myös kertyvät elimistöön, joten PFC:llä käsiteltyjen vaatteiden pukeminen lapsille ei tunnu parhaalta ajatukselta.
En saanut kyselyyni vastausta. Ajattelin, että maailma ei ole vielä valmis. Mutta nyt asia tuli yllättäen (kuten kevät joka vuosi) ajankohtaiseksi. Ja etsintä tuotti tulosta!
Sain tänään Polarn o. Pyretiltä kokeiltavaksi myrkyttömät farkut ja PFC-vapaat kevättakit. P.O.Pin Kevään 2015 setti on ensimmäinen kokonaan PFC-vapaa ulkovaatemallisto.
Olé, kehitys kehittyy!
DSCF9519
Kohta lähdemme kohti lentokenttää! Yritän sittenkin päivittää blogia puhelimella matkalta.
Ja Aurinkorannikko hoi! Matkamme on yhdistetty työ- ja huvimatka. Reinolla on kaksi keikkaa Fuengirolassa Nuriasolissa 20.2. ja 21.2.. Keikkatiedot täällä!
Tervetuloa ja tule moikkaamaan!

4 Comments

 1. Mette
  16.2.2015

  Piti oikein googlata, koska muistelin ostaneeni jo useamman vuoden pfc:ttömiä lasten ulkovaatteita H&M:ltä. Muistin oikein:
  http://about.hm.com/en/news/newsroom/news.html/en/HM-bans-Perflourinated-Compounds.html

  Vastaa
  1. Maria
   17.2.2015

   Hienoa!

   Vastaa
 2. peppilotta
  17.2.2015

  Hauskaa matkaa koko poppoolle!

  Vastaa
  1. Maria
   17.2.2015

   Jee, kiitos! Täällä ollaan ja ihanaa on!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top