Tuliaisia Espanjasta

kuva 2
Sori, eihän blogin päivittämisestä matkan päältä tullut mitään.
Astelin lentokentälle jo kerran suutarin tavanneissa ja taas irvistävissä nilkkureissa. Ajattelin, että heitän kengillä heti kanarianlintua ja ostan Espanjasta kasan uusia.

DSCF9892
Lintuja leikkipuiston juoma-automaatilla Barcelonassa

Matka oli ihana ja täydellinen! Selvisin matkapahoinvointilääkkeen ja mielenhallinnan avulla täydellisesti lentopelosta, joka oli niin paha, etten uskaltanut siitä edes teille mainita ennen matkaa.
Perillä aikataulu oli täynnä, mutta sillä ehdolla, että kaikki suoritettaisiin rennosti. Aamupäivät oli varattu kiireettömille aamiaisille ja leikkipuistoille tai uimarannalle. Lounaat ja illlalliset meni sukulaisten kanssa. Illalliset venyivät tietenkin keskiyöhön. Iltapäivät oli varattu erilaisille työjutuille ja muutama nähtävyyskin piti lapsille esitellä.
Postikortit ja tuliaiset jäivät hoitamatta. Melkein.
DSCF9652
Latasin eilen matkakuvat koneelle. Siellä oli kuva pojastamme ja sitruunasta, jonka hän poimi Fuengirolassa ratsastustallin pihapuusta. Kuvaa katsellessani muistin utuisesti, että poika sanoi laittaneensa sitruunan laukkuuni.
DSCF9935
Juoksin eteiseen ja kurkistin. Siellä se oli! Hieman litistynyt, mutta muuten täydellinen tuliaissitruuna! Sattuman kruunasi se, että tällä hetkellä uunissa oli lohi ja sitruunat olivat tippuneet kauppalistalta.
DSCF9939
Onnekas sattuma kuvastaa matkaamme. Tuntui, että pienet palaset loksahtelivat kohdilleen kulkiessamme!
Yksi asia ei mennyt tosin suunnitellusti. Meillä oli niin paljon kaikkea kiinostavaa tehtävää, etten ehtinyt yhteenkään kenkä- tai vaatekauppaan!
kuva 1
Kenkäni näkivät tuhansia kilometrejä. Ja odottavat uutta seikkailua eteisessämme.
Lisää Espanja-aiheisia juttuja tulossa!

4 Comments

 1. Kiva kuulla sinusta taas! Kuulostaa ihan täydelliseltä lomalta, olen iloinen puolestanne 🙂 Asiasta kuudenteentoista: miten ihmeessä uskallat säilyttää kameraa ilman suojusta noin, että tuohon objektiivin kantaan voi mennä vaikkamitäpölyäjalikaa…? *Kauhistelee* 😉

  Vastaa
  1. maria
   3.3.2015

   Kiitos kiitos! Tuossa videokamerassa ei tullut mukana muuta suojusta. Taidan kuljettaa sitä tosiaan liian huolimattomasti. Toista valokuvakamerasta on myös hävinnyt linssinsuojus ja pölyä on siellä sisällä… Voikohan sen viedä jonnekin puhdistettavaksi?

   Vastaa
   1. Uskoisin että kameran voi viedä johonkin valokuvausliikkeeseen putsattavaksi, esim. Rajala Pro Shopista ainakin kannattaa kysyä? Itse olen vaan aika neuroottinen kameran suhteen koska kuvaan mun miehen kameralla, siksi kysyin =)

   2. maria
    4.3.2015

    Hyvä, kiinnitän asiaan enemmän huomiota tästedes… 😀 hauskaa päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top