Toimivin alumiiniton deodorantti on jauhemainen

Olen pitkään etsinyt sopivaa deodoranttia täydentämään Safkanetin valikoimaa. Tuotteen täytyy olla ehdottoman turvallinen kemiallisen koostumuksensa puolesta. Mutta turvallisuus ei itsessään riitä. Deodorantin täytyy myös täyttää tehtävänsä, eli toimia tehokkaasti ja olla helppo ja miellyttävä käyttää.

Nyt me kaksi täysin erilaista käyttäjää olemme testanneet The Ohm Collectionin ihanan tuoksuisia, jauhemaisia deodorantteja muutaman viikon ja olemme yllättyneitä tuloksista. Testaajina olivat minä Maria sekä ystäväni Piia. Minulla on ollut testissä jasmiinin sekä frankensiisin tuoksuiset deodorantit. Piia testasi gardenia-tuoksua sekä seetripuun tuoksuista vaihtoehtoa.

Itse en käytä yleensä deodoranttia. Piia sen sijaan on deodoranttien suurkuluttaja: hän hikoilee runsaasti ja on testannut lähes kaikki markkinoilla olevat deodorantit. Vuosien aikana hän on kokeillut suuren määrän tavanomaisia, alumiinia sisältäviä deodorantteja sekä vahvoja, hikoilua estäviä antiperspirantteja. Ympäristötietoisen elämän aloitettuaan Piia siirtyi luomulaatuiseen kosmetiikkaan ja on ehtinyt testata kymmeniä luomu deodorantteja. Hän on kokeillut myös suolakivideodorantit ja voidemaiset deodorantit.

Piian kommentti heti seuraavana päivänä oli: ”Nyt se on löytynyt, tää on PARAS deodorantti ikinä”. Mikä oli varsin vakuuttavaa! Ystäväni mielestä The Ohm Collectionin deodoranttia käyttäessä hikoilu ei häiritse. Kainalot myöskin tuoksuvat hyviltä iltaan asti. Piia totesi, että tämä on todellakin ensimmäinen luomulaatuinen deodorantti, joka oikeasti toimii.

Itse en osaa sanoa niin tarkkaan, onko The Ohm Collectionin deodoranttien toimivuus todella niin omaa luokkaansa, sillä en ole testannut tarpeeksi muita deodoranttivaihtoehtoja. Itse en myöskään koe yleensäkään hikoilua tai hien hajua epämiellyttävänä. Mutta sen voin sanoa, että olen rakastunut kaikkien näiden deodoranttien tuoksuihin!

Hikoilun tärkeä tehtävä

The Ohm Collectionin deodoarantit on kehitetty torjumaan epämiellyttävää hienhajua aiheuttavien bakteerien lisääntymistä. Ja kuten todettu, sen se tekee erittäin tehokkaasti!  Nämä deodorantit eivät ehkäise itse hikoilemista, toisin kuin alumiinia sisältävät deodorantit ja antiperspirantit, jotka tukkivat ihohuokoset.

Hikoilemisen nimittäin tiedetään olevan keholle hyödyllistä, sillä hikoilun kautta elimistö poistaa kehosta ylimääräisiä happoja ja epäpuhtauksia. Hikoilulla on näin ollen tärkeä tarkoitus, jota ei kannata häiritä tukkimalla ihohuokosia tai lisäämällä iholle mahdollisesti haitallisia aineita.

Jauhemainen ja alumiiniton

The Ohm Collectionin deodoranttien teho perustuu kahteen ainesosaan: ruokasoodaan ja erityiseen jauhemaiseen tuoksuseokseen. Vaikka toisin voisi luulla, jauhemainen koostumus on itseasiassa tosi käytännöllinen.  Silkkinen jauhe tuo kainaloihin samantien ihanan kuivan, pehmeän ja puuterisen tunteen.

Jauhemainen koostumus takaa myös sen, että pakkauksessa kuljetetaan vain aktiivista ainesosaa. Nestemäiset, voidemaiset tai geelimäiset deodorantit sisältävät yleensä aina eniten vettä, johon muut ainesosat on sekoitettu. Tämän lisäksi suurin osa tavanomaisista deodoranteista on pakattu muoviin.

The Ohm Collectionin deodorantit on pakattu kauniisiin metallipurkkeihin, jotka voi viedä pienmetallinkeräyspisteisiin kun tuote on käytetty.

Seitsemän the Ohm Collection tuoksua löydät tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top