Viikon tarjouksia ja kemikaalipihit suosikkini

Osa lukijoista onkin ehkä jo huomannut, että vetämäni Kemikaalitutka on uudistunut. Kemikaalitutka, Safkatutka ja Muoviton syyskuu ovat nyt Safkanet.fi -sivuston blogeja.

Safkanet on uusi kotimainen hyvinvoinnin verkkokauppa, josta saa edullisesti luontaistuotteet ja superfoodit vaikkapa lasten aamusmoothieen. Lisäksi kaupan valikoimissa on luonnonkosmetiikkaa koko perheelle ja pian myös ekologisia pesu- ja puhdistusaineita sekä muita kodin tarvikkeita. Tavoitteenamme on rakentaa aidosti turvallinen ja luotettava tuotevalikoima verkkokauppaan.

Minun tehtäväni yrityksessä on jatkaa Kemikaalitutkan kirjoittamista sekä koostaa kosmetiikkaan ja kodinhoitoon liittyvä tuotevalikoimaa. Haluan suositella tuotteita, jotka täyttävät minunkin tiukat kriteerit. Tällä hetkellä kaupassa on jo kotimaiset Flow-kosmetiikan ihanat tuotteet, joiden filosofian allekirjoitan 100%.

Kemikaalipihit kosmetiikkasuosikkini ja viikon tarjouksia


Ruusuvesi, jota käytän kasvoille ja vartalolle (kainaloihin deodorantin sijaan). Ruusuvettä voi suihkia myös kevyesti mineraalimeikin päälle tuomaan hehkua.


Arganoljy, jota käytän ”väärin”, nimittäin hampaiden pesuun (Kyllä! Kävin juuri hammaslääkärillä, ei ollut reikiä vaikka viime käynnistä on lähes 3 vuotta). Laitan hammasharjalle muutaman tipan ja harjaan normaaliin tapaan.


Sheavoi – jota käytän lasten römpsöttäviin kynsinauhoihin.


Palashampoo, jota käytän noin pari kertaa viikossa. Olen niin onnellinen, että kotiin ei tarvitse enää raahata shampoopulloja ja turhaa muoviroskaa. Yksi palashampoo kestää todella pitkään!


Hiushuuhtelu, jota käytän joka kerta hiusten pesun jälkeen. Hiuksista tulee kiiltävämmät kuin millään muulla hoitoaineella, eikä ole huolta silikonista tai muista haitallisista kemikaaleista, joita tavalliset hoitoaineet voivat sisältää.

Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaamme,
Maria Nordin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top